Wednesday, June 8, 2011

Sibuk nye cuti ni! (tangan dibahu, mata pandang ke atas)

Haritu saya mengadu bosan kat kakak. Cakap cuti ni xde bende nak wat. Hari-hari dok mengadap game CSI:Crime City kat fb jekk. 



So, she gave me a job to do. Nak tau ape dia? Saya kene edit gamba2 time dia tunang haritu. Tunang lama dah, bulan February, tapi baru sekarang nak wat album. 



So, saya la yang jadi mangsa as editor. Coz, in our family, hanya saya yang dianugerahkan 'bakat' mengedit gamba. Haha. Pasal gamba, credit to our Papalong and his D90. So, mmg superb la sume gamba2 nya. tinggal nak touch up sket2 and then hantar kedai untuk wat custom album. 





Dalam banyak2 gamba yang dah di edit, there's this one photo that i love most. My sister looks like a model in this photo. Gorgeous. Marvelous. Splendid. Kebabommm!! hahaha.. Here it is:


Heh, tgk lagi skali nampak mcm dia tengah tido plak.. Hehe, actualy the photo was taken mase dia tgh dimakeup kan. Credit to my Aunty (Ucu) sbb tolong jadi Mak Andam for the day. Photo by Papalong :)

2 comments:

Miss Sunshine said...

bestnya kalau akak pun dianugerahkan 'bakat' mengedit gambar tu.... huhu.. ^_^

aina mania said...

bakat boleh diasah kak! yang penting minat kene ade.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...